Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Respirații de vară” la Biblioteca Județeană
21.07.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 87

Biblioteca Județeană a organizat o nouă expoziție de calibru pentru publicul slătinean. Trei artiști plastici doljeni și-au expus cele mai actuale lucrări în acuarelă, în stilul propriu al fiecăruia.


 O nouă expoziție de grup a fost vernisată de Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”. Intitulată sugestiv „Respirații de vară”, expoziția unește trei stiluri diferite de la peisaje, flori, portrete, până la artă abstractă și clădiri.
Eugen Dumitru este un pictor post-impresionist, datorită sensibilității pentru lumină din tablourile sale pitorești. Iulian Segărceanu realizează lucrări abstracte, cu o cromatică sugestivă, iar restauratorul de biserici George Voica a prezentat cele mai recente portrete ale sale.
Expoziția artiștilor doljeni va fi deschisă publicului slătinean, timp de 30 de zile, la Biblioteca Județeană, mai exact, până pe 20 august.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022