Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Corul „Symbol – Jean Lupu”│Feerie muzicală la Slatina
24.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 657

Iubitorii de muzică corală au avut parte de un spectacol grandios pe scena slătineană. Corul „Symbol – Jean Lupu” s-a reîntors la Slatina, pentru a prezenta pasionaților acestui gen, cel mai recent spectacol al renumitului cor.


 Corul de Copii și Tineret „Symbol – Jean Lupu” a oferit, ieri seară, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” un spectacol de excepție publicului slătinean. A fost un concert pe cât de așteptat, pe atât de emoționant și special, mai ales, că marele fondator și dirijor al corului, Jean Lupu, consideră orașul Slatina ca pe o a doua casă.
Repertoriul atent ales, plin de versatilitate a purtat mulțimea din sală într-o adevărată călătorie spirituală, pe aripile muzicii. Surpriza serii a fost muzica de film. Acompaniat de instrumente, corul a interpretat mai multe fragmente din filmul „Veronica”.
Maestrul Jean Lupu a avut amabilitatea și plăcerea de a vizita televiziunea Olt Tv și de a participa la emisiunea „Perfectul Simplu”, realizată de Elena Ionescu. Aceasta va fi difuzată miercuri, 29 iunie, de la ora 20:20.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE