Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Natură, chipuri, suflete” la Galeria Artis
21.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 92

O inedită expoziție de artă a tinerilor studenți ai Facultății de Teologie din București a fost vernisată de Muzeul Județean la Galeria Artis. Zeci de portrete și lucrări de natură statică au fost prezentate publicului slătinean.


 Muzeul Județean Olt a vernisat expoziția de pictură „Natură, chipuri, suflete” a studenților de la Facultatea de Teologie din București, secția Artă Sacră și Restaurare. Lucrările de pe simezele galeriei Artis cuprind zeci de portrete și natură statică, unitare prin temă și culoare.
Cel care i-a îndrumat pe studenți este artistul plastic oltean George Păunescu, profesor de artă sacră și doctor în artele plastice decorative. Expoziția face parte din procesul de instruire din cadrul atelierelor de pictură, pentru a-i iniția pe studenți în tainele artei.
Iubitorii de artă sunt așteptați la Galeria Artis, pentru a admira lucrările plastice ale studenților de la București.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022