Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Teatru│„Sarmale cu dragoste” la Slatina
09.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 136

Slătinenii sunt invitați la o nouă piesă de teatru, luna aceasta, la Centrul Cultural. „Sarmale cu dragoste” este un spectacol de comedie ce va aduce umorul și buna dispoziția în sală.


 O nouă piesă de teatru se va juca, luna aceasta, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”. Primăria municipiului Slatina, împreună cu Asociația Culturală Center Inter Art invită publicul slătinean la spectacolul de comedie „Sarmale cu dragoste”.
Comedia romantică „Sarmale cu dragoste” spune povestea unui cuplu savuros, trecut de prima tinerețe, care va face deliciul publicului prin replici pline de umor. Mai mult decât atât, iubitorii de film și teatru vor avea ocazia de a-l vedea pe scenă pe cunoscutul actor român Nicodim Ungureanu.
Biletele s-au pus deja în vânzare. Așa că, cei dornici de un spectacol de teatru plin de savoare își pot achiziționa bilet în fiecare zi a săptămânii, între orele 12:00 – 19:00.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022