Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ei sunt câștigătorii „Tinerii au talent”
09.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 241

Clubul Interact Slatina a desemnat câștigătorii ediției din acest an a concursului „Tinerii au talent”. Au fost momente de excepție, care au animat sala de spectacol, iar la sfârșit, cei mai buni concurenți au fost premiați pe scenă.


 Au dansat, au cântat, au pus în scenă momente comice de teatru și s-au distrat, arătând tuturor talentul lor. Tinerii care au participat la concursul celor mai bune momente artistice de pe scenă, au făcut un adevărat show la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”.

La final, a venit și mult așteptatul moment al desemnării câștigătorilor. Locul al III-lea a fost ocupat de două numere: cuplul de dans, Radu Rotea și Timeea Preduț și Carmen Ioniță, cu un moment de skateboarding. Irina Popa a fost câștigătoarea locului II, iar marele premiu a revenit duetului format din Carina Dudu și Daria Diaconu.
Mai mult decât atât, câștigătorii edițiilor anterioare „Tinerii au talent” au urcat, din nou, pe scenă, pentru a interpreta un moment de dans, care a animat întreaga sală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022