Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biblioteca Județeană│Ziua Internațională a Sportului
18.05.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 160

Pentru că mișcarea înseamnă sănătate, Biblioteca Județeană a sărbătorit, astăzi, Ziua Internațională a Sportului. Antrenori de seamă ai județului nostru, alături de elevi cu performanțe sportive au prezentat publicului beneficiile mișcării în viața noastră.


 Ziua Internațională a Sportului a fost marcată de către antrenorii de succes ai județului nostru printr-un eveniment tematic, la Biblioteca Județeană. Fotbal, tenis sau karate sunt sporturile la care elevii dornici de mișcare fac adevărate performanțe la campionatele și concursurile sportive.
Antrenorii au dorit să facă cunoscute publicului larg beneficiile vaste ale sportului. Mai mult decât atât, elevii de top ai acestora au făcut adevărate demonstrații de mișcare, pentru fiecare sport în parte.
Acest eveniment a urmărit promovarea sportului și conștientizarea importanței mișcării în viețile tuturor oamenilor. Deoarece adulții, dar în special copiii sunt reticenți, în ziua de astăzi, în a practica un sport în favoarea internetului, este important ca ei să nu uite că a fi sănătos, înseamnă a face mișcare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022