Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ateliere de pictură la Muzeul Județean
17.05.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 80

Muzeul Județean oferă publicului slătinean o paletă largă de activități, desfășurate cu ocazia aniversării a 70 de ani. Astăzi, elevii talentați la desen au participat la ateliere de creație, prin care au avut ocazia de a picta cele mai frumoase ornamente și elemente de decor.


 Muzeul Județean Olt duce mai departe seria activităților culturale și artistice, cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de la înființare. Astăzi, elevii de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, sub îndrumarea profesoarelor de arte plastice Adriana Vâlcea și Delia Badea, au desfășurat ateliere de pictură la muzeu.
Elevii clasei a XI-a au reprodus pe hârtie elemente de decor de pe mobilierul pictat, din cadrul expoziției realizate în parteneriat cu Muzeul „Astra” din Sibiu. Cu toții au fost extrem de încântați să pună în culoare detalii ornamentale minuțioase, atent lucrate în creion.
Atelierele de pictură și desen vor continua și mâine, când elevii de la „Radu Greceanu” și „Nicolae Titulescu” vor picta în Parcul „Eugen Ionescu”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022