Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│S-au bucurat de „Noaptea Muzeelor”
16.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

Muzeul Județean Olt a fost luat cu asalt, sâmbătă seara, de iubitorii de cultură. A fost „Noaptea Muzeelor, ediția 2022”, așa că vizitatorii au avut acces gratuit în toate secțiile instituției. O parte dintre ei au participat la atelierele de modelaj în lut, confecționat păpuși din materiale textile și de scris pe tăblițe de ceară.


Sâmbătă, Muzeul Județean Olt și-a deschis larg porțile. A fost marcată „Noaptea Muzeelor” un eveniment organizat anual de conducerea instituției prin care oltenii au avut ocazia să viziteze gratuit expozițiile de aici, dar și să participe la trei ateliere de creație.
Vizitatorii de toate vârstele au venit în număr mare, mulți dintre ei luând parte la activitățile care s-au desfășurat sub îndrumarea specialiștilor de aici.

Atelierul de confecționat păpuși a fost pe placul fetelor.
Anul acesta, Muzeul Județean Olt a împlinit 70 de ani de existență, iar „Noaptea Muzeelor” a fost unul dintre evenimentele dedicate acestei aniversări.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022