Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
70 de ani de cultură la Muzeul Județean
11.05.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 119

Muzeul Județean Olt împlinește 70 de ani de la înființare, iar pentru a sărbători acest eveniment, instituția a pregătit un program aniversar special. Slătinenii sunt invitați să participe la 5 zile pline de cultură, în care va fi desfășurată o varietate largă de activități, atât la muzeu, cât și în afara lui.


 La ceas aniversar, Muzeul Județean Olt pregătește un program de manifestări culturale multiple. Cele șapte decenii de existență vor fi marcate printr-o serie de festivități ce vor debuta vineri, pe 13 mai, cu un miniconcert de muzică clasică și o expoziție de artă.
Manifestările culturale vor continua atât în weekend, cât și săptămâna viitoare. Printre activitățile care vor fi organizate la Muzeul Județean se numără și lansări de carte, ateliere diverse, vizite la muzeu, expoziții și multe altele.
Muzeul Județean Olt are o istorie întreagă în spate. Acesta a fost inaugurat la data de 1 mai 1952 ca Muzeul Raional Slatina, care s-a transformat în timp în Muzeul Județean. Astăzi, este una dintre cele mai importante instituții de cultură din orașul nostru.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE