Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
70 de ani de cultură la Muzeul Județean
11.05.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 85

Muzeul Județean Olt împlinește 70 de ani de la înființare, iar pentru a sărbători acest eveniment, instituția a pregătit un program aniversar special. Slătinenii sunt invitați să participe la 5 zile pline de cultură, în care va fi desfășurată o varietate largă de activități, atât la muzeu, cât și în afara lui.


 La ceas aniversar, Muzeul Județean Olt pregătește un program de manifestări culturale multiple. Cele șapte decenii de existență vor fi marcate printr-o serie de festivități ce vor debuta vineri, pe 13 mai, cu un miniconcert de muzică clasică și o expoziție de artă.
Manifestările culturale vor continua atât în weekend, cât și săptămâna viitoare. Printre activitățile care vor fi organizate la Muzeul Județean se numără și lansări de carte, ateliere diverse, vizite la muzeu, expoziții și multe altele.
Muzeul Județean Olt are o istorie întreagă în spate. Acesta a fost inaugurat la data de 1 mai 1952 ca Muzeul Raional Slatina, care s-a transformat în timp în Muzeul Județean. Astăzi, este una dintre cele mai importante instituții de cultură din orașul nostru.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022