Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cristina Bacicu Botez, expoziţie aniversară
03.12.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 186

Biblioteca Judeţeană a găzduit ieri seară expoziţia intitulată „Tăcutele Zăpezi”, care cuprinde cele mai recente tablouri ale cunoscutei artiste Cristina Bacicu Botez. Cu ocazia aniversării zilei de naştere a artistei, instituţia a vernisat picturile grafice ale acesteia. Expoziția este deschisă publicului larg pe toată perioada lunii decembrie.


 Biblioteca Judeţeană vine în atenţia iubitorilor de frumos cu o expoziţie de mare prestanţă. Cunoscuta artistă plastică Cristina Bacicu Botez a expus pe simezele bibliotecii cele mai noi creații de grafică, cu ocazia aniversării ei.
Experienţa vastă a artistei Cristina Bacicu Botez în artele vizuale face ca tablourile ei să contureze un limbaj plastic complex, care provoacă, în dialog cu privitorul, cele mai profunde gânduri. Expresivitatea trupului feminin, a formelor şi a gesturilor acestuia este una din temele alese de artistă pentru această expoziţie, unitară prin culorile şi tehnicile de grafică folosite.
Expoziţia poate fi vizitată de publicul slătinean pe toată perioada lunii decembrie la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE