Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poftiți la teatru. „Acasă la Eugen Ionescu”
16.11.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 154

Ediția a XI-a a Festivalului de teatru „Acasă la Eugen Ionescu“ se desfășoară anul acesta între 24 și 29 noiembrie, la Slatina. Actori renumiți și piese de teatru excepționale vor fi prezentate publicului slătinean. Intrarea se va face pe bază de invitații, care vor puse la dispoziția spectatorilor gratuit, cu două zile înainte de fiecare reprezentație.


 Teatrul ocupă un loc de cinste în Slatina. Reprezentanții primăriei păstrează tradiția și anul acesta. Împreună cu Centrul Cultural „Eugen Ionescu” pregătesc o nouă ediție de excepție a Festivalului de teatru „Acasă la Eugen Ionescu“. Mari actori și piese de teatru pe măsură vor fi aduse pe scenă pentru slătineni, începând cu 24 noiembrie.
În toate cele șase zile, actori celebri, precum George Mihăiță și Marius Bodochi, vor urca pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” și vor încânta publicul slătinean cu piese de teatru celebre și spumoase.
Din cauza pandemiei de coronavirus și a măsurilor de protecție impuse de autoritățile centrale, accesul în sală se va face doar cu prezentarea certificatului verde.
Festivalul de teatru „Acasă la Eugen Ionescu” a ajuns la ediția a XI-a și este finanțat de Primăria Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE