Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Interludica” – Slatina în dialogul artelor
19.10.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 76

După „Caravana filmului românesc” și lansările de carte găzduite de Centrul Cultural Eugen Ionescu, odată cu manifestările dedicate celei de-a XXI-a ediții a Festivalului „Oltenii și... restu lumii”, Slatina devine din nou capitala culturii. Începând de mâine, slătinenii sunt invitați să participe la un dialog al artelor, așa cum a fost concepută pentru anul acesta „Interludica”.




Anul acesta, evenimentul cultural „Interludica” a ajuns la cea de-a treia ediție. Organizat de Primăria Slatina, Asociaţia Center Inter Art - Centrul Internaţional de Artă România şi Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, proiectul s-a bucurat de o atenție deosebită din partea autorilor de proză, poezie și lucrări documentare, dornici să își lanseze volumele chiar în deschiderea evenimentului, moderat de două nume mari ale literaturii și filmului românesc.

Marți seară, cu începere de la ora 19, scena îi va fi rezervată în totalitate olteanului permanent Dorel Vișan, cel care îi va uimi pe cei prezenți în sală cu un recital extraordinar. Miercuri, pasionații de fotografie vor putea admira nu mai puțin de 60 de lucrări inspirate din peisajele pitorești, nu doar românești, ci și chinezești.

Seara va continua cu un nou spectacol de teatru oferit de tineri actori slătineni - „Despre oameni și câini”. Cortina celei de-a treia ediții a evenimentului Interludica va fi trasă de Adriana Trandafir, cea care joi seara, cu începere de la ora 19, se va transforma în „Pasărea Măiastră”.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE