Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Slatina vatră străbună de cântec, joc şi voie bună”
16.10.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 104

Prima etapă a concursului „Slatina vatră străbună de cântec, joc şi voie bună” a adus pe scena festivalului aproape 20 de tineri interpreţi de muzică populară şi căluşari. Evenimentul a reprezentat un bun prilej pentru organizatori să descopere tinere talente.




Tineri, dar talentaţi. Aşa ar putea fi caracterizaţi concurenţii care au urcat pe scenă în cadrul spectacolului „Slatina vatră străbună de cântec, joc şi voie bună”. Pe scenă au urcat atât  concurenţi deja consacraţi, dar şi copii, pentru care acest eveniment a constituit o rampă de lansare. În cadrul acesti proiect,reprezentanţii Asociaţiei Căluşarii Slatinei, cu sprijinul primăriei, vor organiza alte trei etape de concurs dedicate adolescenţilor, adulţilor, dar şi pensionari. Competiţia dedicată persoanelor de vârsta a treia se vrea a fi un omagiu adus celor care au contribuit la dezvoltarea culturală a zonei.

Prima etapă a proiectului „Slatina vatră străbună de cântec, joc şi voie bună” a fost câştigată de Andreea Popescu la secţiunea interpretare, iar la dans căluşăresc premiul întâi i-a revenit tânărului Cristian Rizea.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE