Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Priveşte înapoi cu mânie”
23.06.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 61

Centrul Cultural Eugen Ionescu pregăteşte o nouă surpriză iubitorilor de teatru. Pe 16 iulie, Teatrul Elisabeta din Bucureşti vine la Slatina cu spectacolul „Priveşte înapoi cu mânie”, iar biletele s-au pus deja în vânzare.
O simplă seară de duminică, într-o mansardă înghesuită, locuită de un cuplu căsătorit şi un prieten. Relaţiile au şanse să devină instabile din lucruri mărunte, aparent neimportante, dar care ascund probleme acumulate de-a lungul timpului. Societatea reuşeşte să distorsioneze imaginea unor tineri care îşi doresc un viitor mai bun transformându-i în nişte simpli indivizi revoltaţi. Spectacolul prezintă iubirea formată din nevoi şi dorinţe false, oameni învinşi de propriile idealuri.

Piesa „Priveşte înapoi cu mânie” se bucură de o distribuţie de excepţie, iar regia spectacolului este semnată de Eranio Petruşka.

Biletele pentru spectacol s-au pus deja în vânzare şi sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina.

Redactor: Mirela Vârşă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024