Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Amadeus”, un spectacol magnific la Slatina
19.06.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 78

Trei generaţii de actori au oferit emoţie şi bucurie iubitorilor de teatru, prezenţi aseară în număr foarte mare la spectacolul cu piesa „Amadeus”. Slătinenii au fost încântaţi să îi revadă pe Sebastian Papaiani şi Ion Dichiseanu, într-una dintre cele mai frumoase piese de teatru scrise vreodată, pusă în scenă de regizorul Toma Enache.




Piesa „Amadeus” prezintă  povestea compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart şi a rivalului său, Antonio Salieri. Este un spectacol-confesiune plin de umor şi dramatism, de culoare şi lumini, totul învăluit de muzica sublimă a lui Mozart. De toate acestea s-a bucurat publicul slătinean, iar întâlnirea cu marii actori a fost un moment magic.  A fost o ocazie unică pentru slătineni să-i revadă pe Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu şi Victoria Cociaş alături de George Piştereanu, actorul principal din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”.

Nu doar interpretarea de excepţie a actorilor a impresionat publicul slătinean, ci şi decorurile, costumele inedite şi jocul fabulos de sunet şi lumini. Datorită succesului de care se bucură această piesă, reprezentanţii Centrului Cultural Eugen Ionescu intenţionează să readucă spectacolul „Amadeus” la Slatina.

Redactor: Mirela Vârşă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE