Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Să râdem azi
08.06.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 73

Micii actori ai Clubului Copiilor din oraşul Drăgăşani au câştigat trofeul Concursului Interjudeţean de Teatru „Să râdem azi”, de la Slatina. Ajuns la cea de-a şasea ediţie, concursul se adresează elevilor de toate vârstele şi este organizat de Colegiul Tehnic „Alexe Marin”.
În faţa publicului, elevii au prezentat un fragment dintr-o piesă de teatru aleasă din literatura română sau universală. Interpretarea, regia, recuzita, originalitatea, au fost elementele evaluate de juriu. Pe scenă au urcat copii care au făcut o pasiune din teatru şi care visează ca într-o zi să devină actori adevăraţi.

Marele premiu şi trofeul concursului a fost câştigat anul acesta de Trupa Clubului Copiilor Drăgăşani cu piesa „Tinereţe fără să înveţe şi viaţă fără de carte”. Toţi copiii participanţi la concurs au fost răsplătiţi cu diplome şi cărţi.

Redactor: Mirela Vârşă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024