Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Ursul păcălit de vulpe”, un dar oferit de Rotary
03.06.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 85

Peste două mii de copii au trăit alături de personajele poveştii „Ursul păcalit de vulpe” întâmplări comice, dar şi câteva lecţii de viaţă. Teatrul de păpuşi le-a fost oferit de Clubul Rotary.
Timp de o oră, micuţii slătineni de la grădiniţele şi căminele din oraş s-au distrat alături de urs, vulpe şi iepuraş, protagoniştii piesei de teatru „Ursul păcălit de vulpe”. La final, şi-au ales şi personajul favorit. Ursul a câştigat cele mai multe voturi.

Este deja o tradiţie ca, în preajma zilei de 1 iunie, Clubul Rotary să le ofere copiilor câteva momente de distracţie.

Cei peste două mii de copii au primit din partea membrilor Clubului Rotary baloane şi câte o prăjiturică, pentru ca ziua dedicată lor să fie una de vis.

Redactor:Crina Jilavu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024