Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Amor în farmacie” la Slatina
11.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 110

Eveniment cultural pentru slătineni. La începutul săptămânii viitoare vor putea vedea o piesă de teatru care atrage atenţia încă din titlu: „Amor în farmacie”. Regia îi aparţine lui Dan Tudor, iar personajele sunt valorizate de actori de primă linie a scenei bucureştene.
Centrul Cultural Eugen Ionescu, Primăria Slatina şi Teatrul Maşina de Vise va oferă, luni, 15 decembrie,  începând cu ora 18:30, spectacolul „Amor în farmacie”. O comedie-farsă, de clasicul francez Eugene Labiche, abil maestru al qui-pro-quo-urilor şi răsturnărilor de situaţii comice, totodată un acid critic al moravurilor.

Un farmacist de provincie, terorizat de o soţie aprigă şi geloasă, în cârdăşie cu colocatarul său, cu nevastă tânără şi atrăgătoare. Sosirea intempestivă din Canada a fostului pretendent la mâna soţiei doctorului, îndepărtat prin delaţiuni de către actualul soţ, produce o sarabandă de încurcături, de situaţii comice neprevăzute, pe care publicul le descoperă şi le savurează cu plăcere.

Din distribuţie fac parte Anca Ţurcaşiu, Andrei Duban, Liliana Pană, Dragoş Ionescu, precum şi Dan Tudor, care semnează şi regia spectacolului. Biletele pot fi procurate de la casieria Centrului Cultural, la preţul de 12 lei.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE