Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
POVEŞTI TERAPEUTICE
05.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 123

În prag de sărbători, profesorul psiholog Camelia Tiţa a ofeir un dar unicat atât părinţilor cât şi copiilor. O carte de poveşti, care prin mesajul lor au menirea de a da o lecţie de viaţă tuturor celor care o vor lectura.
Cu un titlu care te face să crezi că acest volun este unul de specialitate, în care te aştepţi să te încurci în termeni de specIalitate - „Poveşti terapeutice în consilierea psihologică” este de fapt o carte uşor de lecturat, atât de adulţi, dar şi de copii. Cele 24 de povestiri pe care le veţi regăsi parcurgând cu multă lejeritate fiecare rând, vă vor oferi, fiecare, o lecţie de viaţă, şi vă vor pune, de ce nu, în faţa multor întâmplări prin care cu siguranţă aţi trecut.

În cei peste 30 de ani petrecuţi la catedră, Camelia Tiţa a avut timp să observe şi să remedieze multe dintre greşelile copiilor cărora le-a îndrumat paşii în viaţă. Prin acest volum doreşte să împărtăşească o parte din experienţa sa tuturor celor care vor lectura poveştile terapeutice.

Sesiunea de autografe a fost deschisă de cel mai tânăr cumpărator al cărţii, o micuţă de doar câţiva anişori, care va asculta cu mare plăcere, la ceas de seară, poveştile doamnei Tiţa.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE