Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
"NOI PATRU"
27.11.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 129

Slătinenii au avut parte de încă o seară culturală de neuitat. Piesa „Noi patru”, scrisă de Lia Bugnar, în regia Dorinei Chiriac, a reuşit să umple până la refuz sala Centrului Eugen Ionescu şi să primească ropote de aplauze din partea spectatorilor.




O nouă piesă de teatru din cadrul Festivalului Eugen Ionescu s-a ajucat aseară, cu uşile închise. Lia Bugnar, Marius Manole, Maria Obretin şi Ilinca Manolache au fost cei patru care au reuşit să aducă zâmbetul pe buzele spectatorilor, dar care prin interpretarea remarcabilă i-au făcut pe slătineni şi să se regăsească măcar într-unul dintre personajele Dorinei Chiriac. A fost o piesă despre viaţă pur şi simplu. O femeie căsătorită de mulţi ani, cu cel mai minunat bărbat pentru ea, dar care o înşală cu prietena cea mai bună. În scenă apare şi un al patrulea personaj, scos din canalele Bucureştiului, personajul colorat care vede lucrurile în alb şi negru şi le prezintă ca atare, şi te face să râzi amar.

Slătinenii vor avea parte de o nouă piesă de teatru miercuri seara, de altfel ultima din cadrul acestui maraton cultural. „Fă-mi loc” , în regia lui Radu Beligan, îi va readuce în faţa publicului pe Marius Manole şi Medeea Marinescu.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE