Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
AU CÂŞTIGAT „DIALOGUL ABSURZILOR”
27.11.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 143

Liceenii din Olt şi-au arătat astăzi talentul în arta teatrului absurd, la cea de-a patra ediţie a Concursului interjudeţean de teatru „Dialogul absurzilor”. Marele premiu a fost câştigat de trupa de teatru a Colegiului Radu Greceanu, cu piesa „Pisica verde”.




În competiţie s-au înscris trupe de teatru de la mai multe licee din Slatina, dar şi din celelalte localităţi din Olt. În prima parte a zilei, tinerii actori şi-au susţinut reprezentaţiile de teatru absurd.

Juriul fost condus de actorul Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, din Craiova, Eugen Titu. După-amiază, după ce au analizat toate reprezentaţiile, membrii juriului au anunţat câştigătorii. Au fost premii pentru originalitate, debut, interpretare masculină şi feminină, scenografie şi regie, două menţiuni şi patru premii pentru cele mai bune trupe.

Trofeul Centrului Cultural Eugen Ionescu i-a revenit anul acesta actorului Eugen Titu, regizorul piesei „Colivia cu iluzii” şi actor în piesa „Rinocerii”, regizată de americanul Robert Wilson.

Eugen Titu a mărturisit că se simte bine în Slatina, un oraş frumos şi primitor.

Trupele câştigătoare au primit diplome sau trofee şi premii în bani, din partea Centrul Judeţean pentru Promovarea Culturii Tradiţionale Olt.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE