Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„ÎNTRE PRIETENI”
24.11.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 129

Galeria Artis găzduieşte începând de ieri o expoziţie unică de portrete şi peisaje, semnată Lucian Rogneanu. Evenimentul cultural se doreşte a fi un elogiu adus unuia dintre cei mai buni colaboratori ai Muzeului Judeţean, criticul de artă Florin Rogneanu.


Pentru Muzeul Judeţean sfârşitul de an înseamnă o permanentă aducere aminte a celor care au contribuit la transformarea Slatinei într-un veritabil centru cultural. Criticul de artă Florin Rogneanu ocupă un loc important în evoluţia acestei instituţii de cultură, istorie şi artă, şi, la un an de la trecerea sa în nefiinţă, prietenii şi fiul i-au dedicat o expoziţie.

Prin intermediul acestei expoziţii, autorul doreşte să ne insufle sentimentul încrederii pe care ţi-l induc prieteniile. Lucrările lui Lucian Rogneanu vor rămâne pe simezele Galeriei Artis timp de trei săptămâni.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024