Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vând apartament în Slatina, zonă ultracentrală.
09.11.2022
Autor articol: null admin
Vizualizari: 257

olttv


Vând apartament dispus pe trei nivele, cu scară interioară și se află în zonă ultracentrală - vis-a-vis de Prefectura jud. Olt, într-un bloc reabilitat termic, construit în anul 1992. Apartamentul face parte din categoria locuințelor PREMIUM. Inițial a fost un apartament proiectat și construit pe două etaje (6+7) iar ulterior a fost extins cu înca un nivel tip mansardă, cu autorizație. Blocul este prevăzut cu lift. Suprafață utilă totală, pe cele trei nivele este de cca 184 mp., care include și suprafața unui balcon tip terasă de cca 12 mp., deschis, care oferă o panoramă foarte frumoasă asupra unei mari părți a orașului, inclusiv partea cu albia raului Olt.Toate finisajele sunt de calitate superioară, tâmplăria exterioară este în întregime cu geam termopan, tocăria interioara este de culoare albă din lemn, pardoselile sunt din parchet și gresie, scara interioara este din lemn masiv, pereții au izolații termice atât la interior, cât și la exterior, iar încălzirea locuinței se face cu centrală termică pe gaz.Locuința este prevazută cu sistem de alarmă antiefracție, are în total 4 grupuri sanitare, iar compartimentarea este următoarea:

NIVELUL 1: living, bucătărie, baie, hol și casa scării;


NIVELUL 2: trei dormitoare, două bai, un balcon tip terasă cu deschidere pe două dormitoare, hol și casa scării;

NIVELUL 3: trei camere, un grup sanitar și casa scării. Întreg mobilierul și electrocasnicele sunt incluse în prețul apartamentului.


Va fi analizată, cu atenție, orice ofertă de cumpărare, existând deschidere către orice tip de discuție.

Comisionul pentru cumpărător este ZERO.

Preț 240.000 euro.
Relații la telefon: 0744396060
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Detalii șocante în cazul fetiței căzute de la etaj

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetiței de șase ani, din Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Anchetatorii au audiat astăzi mai multe persoane și au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în tentativă de omor. Se pare că fetița a asistat la scandalul dintre părinți, iar tatăl vitreg ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care copila s-a speriat și a sărit de la etaj.
21 Iun 2024