Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ministrul Agriculturii Florin Barbu vizită de lucru în Scornicești
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 33

Astăzi, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a efectuat o vizită la una dintre cele mai mari și moderne ferme de pui din județul Olt, situată în orașul Scornicești. Reprezentantul societății i-a prezentat ministrului Agriculturii toate investițiile derulate aici și modul în care a reușit să coroboreze finanțările proprii cu cele venite prin programe guvernamentale.


 În orașul Scornicești sectorul avicol revine la viață datorită unor programe susținute de Ministerul Agriculturii. Fostele hale abandonate ale unei ferme de pui au fost renovate și modernizate, devenind acum o afacere de succes care produce pui românești de calitate. Ministrul Agriculturii Florin Barbu a efectuat, în această dimineață, o vizită la această fermă. Renovarea halelor a inclus dotarea cu echipamente moderne și implementarea unor standarde de siguranță și igienă ridicate, asigurând condiții optime pentru creșterea puilor.
Ministrul Florin Barbu a subliniat importanța acestei investiții pentru economia locală, menționând că proiectul început aici, nu doar că generează locuri de muncă, ci și contribuie la furnizarea de produse avicole de calitate superioară pe piața românească.
Vizita ministrului Agriculturii Florin Barbu a subliniat importanța sprijinului guvernamental pentru proiecte care contribuie la dezvoltarea agriculturii locale, dar și la creșterea sustenabilă a economiei regionale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE