Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termen prelungit pentru „Silvo-mediu și climă”
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 8

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a anunțat prelungirea primei sesiuni de depunere a cererilor de finanțare pentru Schema de ajutor de stat „Silvo-mediu și climă”. Cererile de finanțare pentru accesarea Intervenției DR-07 pot fi depuse până la data de 4 octombrie, la Centrele Județene APIA, după ce dosarul tehnic a fost avizat de Garda Forestieră.


 S-a prelungit perioada în care fermierii pot depune cereri de finanțare pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Silvo-mediu și climă”. Aceasta oferă sprijin financiar anual proprietarilor de păduri din Fondul Forestier Național, inclusiv Unităților Administrativ-Teritoriale. Sprijinul se acordă ca sumă fixă pe hectar, pe baza unui angajament de 5 ani. Alocarea financiară pentru această primă sesiune este de 76 de milioane de euro. Intensitatea sprijinului public nerambursabil acordat în baza schemei de ajutor de stat este de 100%.
„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură anunţă prelungirea pȃnă la data de 04.10.2024, ora 14.30, a primei sesiuni de depunere a Cererilor de finanțare pentru accesarea Schemei de ajutor de stat „Silvo-mediu și climă”, aferentă Intervenției DR-07„Silvo-mediu și climă” din cadrul PS PAC 2023-2027. După avizarea dosarului tehnic de către Garda Forestieră, solicitanții pot depune, la Centrele Județene APIA, cererile de finanțare însoțite de documentele specificate în Ghidul solicitantului,” au transmis oficialii APIA.
Pentru pachetul 1, suprafața minimă pentru încheierea unui angajament este de 100 hectare. Documentele necesare și detaliile suplimentare pot fi consultate în Ghidul solicitantului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE