Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ministrul Florin Barbu│Pui românești crescuți la Potcoava
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 31

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu a vizitat cea mai mare și modernă fermă de creștere a păsărilor din județul Olt, situată în orașul Potcoava. Această investiție importantă, în valoare de 11,5 milioane de euro, a generat peste 60 de locuri de muncă și contribuie semnificativ la dezvoltarea comunității locale.


În orașul Potcoava, sectorul avicol cunoaște o revitalizare semnificativă. Cu sprijinul Ministerului Agriculturii, fostele hale abandonate ale fermei de pui au fost renovate și populate, dând naștere unei afaceri prospere care produce pui românești de calitate. În cadrul unei vizite, ministrul Agriculturii, Florin Barbu a subliniat importanța acestei investiții, care, nu doar că sprijină economia locală, ci și produce pui românești de calitate, ce ajung în supermarket-uri din România și din alte țări. Ministerul Agriculturii a fost un partener activ în acest proces, contribuind prin fonduri europene și prin Programul de Reproducție.
Vizita ministrului a reafirmat angajamentul guvernamental față de sprijinirea sectorului agricol din România. Ferma de la Potcoava este cea mai mare și modernă din județul Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE