Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Mii de fermieri eligibili la plată
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 16

Perioada în care fermierii înscriși în Programul „Tomata” au putut depune documentele care atestă vânzarea legumelor s-a încheiat. Potrivit Direcției Agricole Olt, aproape opt mii de legumicultori din județ sunt eligibili pentru a primi cea de-a doua tranșă a subvenției, în valoare de 1.500 de euro.


 Mii de legumicultori din județ sunt eligibili la plată. Este vorba despre cei aproape 8.000 de fermieri care au reușit să aducă documentele justificative, în perioada impusă de stat.
De asemenea, fermierii înscriși în programul „Usturoiul” au termen limită până la începutul lunii decembrie, pentru a depune documentele justificative necesare pentru a primi tranșa a doua a subvenției. Aceste documente sunt esențiale pentru a dovedi conformitatea cu cerințele programului.
Fermierii sunt încurajați să se asigure că toate actele sunt complete și depuse în termen, pentru a evita întârzierile în plata subvențiilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024