Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start cereri pentru decontarea asigurărilor
14.08.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 106

Fermierii pot depune cereri de finanțare pentru rambursarea primelor de asigurare a culturilor, animalelor și plantelor. Aceste finanțări sunt oferite prin submăsura 17.1 din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.


 Oltenii pot depune, din nou, cereri de finanțare pentru submăsura „Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor” din PNDR. Și asta pentru că AFIR a deschis cea de-a șasea sesiune aferentă acestei forme de sprijin. Reprezentanții AFIR susțin că sprijinul nerambursabil acordat în cadrul acestei submăsuri este de 70 % din valoarea primei de asigurare eligibile şi plătită efectiv de către fermier. Această oportunitate este esențială pentru fermierii care doresc să își protejeze culturile, animalele și plantele împotriva riscurilor, având în vedere contextul schimbărilor climatice și a altor factori imprevizibili care pot afecta grav producția agricolă.
„Din această săptămână, până pe 18 octombrie, fermierii pot depune cereri de finanțare pentru rambursarea primelor de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor prin submăsura 17.1 din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020. Peste 30 de milioane de euro sunt alocate ca sprijin pentru fermieri în această sesiune de depunere a cererilor, cu posibilitatea suplimentării acestor fonduri în funcție de interesul manifestat de solicitanți.” a transmis pe Facebook, deputatul Adrian Chesnoiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Deschideri festive de top la „Minulescu” și „Greceanu”

Fie că vorbim despre boboci sau despre elevi maturi, ori despre dascăli cu experiența multor generații, pentru toți începerea școlii aduce mari emoții, în fiecare an. La Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina, deschiderea anului școlar a fost marcată în curtea unității de învățământ, într-un cadru festiv. Aceeași atmosferă a fost și la Colegiul Național „Ion Minulescu”, acolo unde cei aproximativ 1.800 de copii au participat cu bucurie la deschiderea festivă.
09 Sep 2024