Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Tomata 2024”│ Dovada vânzării, obligatorie online
14.08.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 219

Legumicultorii din Programul „Tomata 2024”, au obligația de a înscrie într-o aplicație online, pe site-ul Ministerului Agriculturii, documentele care atestă vinderea tomatelor. Doar așa, vor primi diferența de bani aferentă acestui program guvernamental.


 Programul „Tomata” din acest an, a venit cu o noutate: legumicultorii sunt obligați să-și încarce pe o platformă a Ministerului Agriculturii, documentele justificative. Despre această aplicație, dar și ce ar trebui să facă fermierii pentru a nu pierde subvenția de la stat, a vorbit în cadrul Emisiunii „Reporter 24”, președintele Asociației Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu.
De asemenea, și oltenii din Programul „Usturoiul” sunt obligați să aducă documentele care fac dovada vinderii legumelor aromate. Termenul impus este de 2 decembrie.
La nivelul județului, 820 de fermieri sunt declarați eligibili pentru Programul „Usturoiul” și 7.900 pentru „Tomata”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Deschideri festive de top la „Minulescu” și „Greceanu”

Fie că vorbim despre boboci sau despre elevi maturi, ori despre dascăli cu experiența multor generații, pentru toți începerea școlii aduce mari emoții, în fiecare an. La Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina, deschiderea anului școlar a fost marcată în curtea unității de învățământ, într-un cadru festiv. Aceeași atmosferă a fost și la Colegiul Național „Ion Minulescu”, acolo unde cei aproximativ 1.800 de copii au participat cu bucurie la deschiderea festivă.
09 Sep 2024