Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cereri de plată pentru sectorul apicol
04.07.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2861

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează potențialii beneficiari că până la data de 31 iulie inclusiv, pot depune cererile de plată și documentele doveditoare pentru intervențiile aferente sectorului apicol 2024. Aceste intervenții fac parte din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027.


Și anul acesta, fermierii din sectorul apicol vor primi sprijin financiar prin APIA. Pentru a intra în posesia banilor, apicultorii sunt obligați să depună o cerere de plată și mai multe documente care fac dovada achiziționării de accesorii apicole. Potrivit Agenției Plăți și Intervenție pentru Agricultură, finanțarea se face din Fondul European de Garantare Agricolă și de la bugetul de stat. Anul trecut, din Olt, au fost eligibili la plată 130 de fermieri.
Plata sprijinului financiar se va efectua de către APIA după finalizarea controlului administrativ al tuturor cererilor de plată, controlului la fața locului, centralizarea sumelor eligibile în vederea încadrării în cuantumul unitar planificat și plafonul alocat pentru fiecare intervenție accesată. Potențialii beneficiari sunt încurajați să depună cererile de plată până la termenul stabilit pentru a putea beneficia de sprijinul financiar destinat sectorului apicol.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE