Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
APIA│Când se depun cererile de plată?
28.03.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 158

În perioada 4 aprilie - 7 iunie 2024, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt va derula campania primire a cererilor de plată. Astfel, pentru 2024, fermierii vor putea depune aceste documente pentru intervențiile aferente sectoarelor vegetale și zootehnice.


 De săptăpmâna viitoare, fermierii care doresc să obțină subvețiile de la stat, anul acesta, trebuie să depuncă cererile de plată. Pentru a nu pierde banii, documentele se aduc într-un anumit interval de timp. În situația în care cererea de plată este depusă ulterior datei limită, aceasta este considerată inadmisibilă.
Se va completa o singură cerere de plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localități sau județe.
Un aspect important este că, similar anilor precedenți, fermierii vor avea posibilitatea de a depune Cererea de Plată prin accesarea aplicației IPA-Online din versiunea online. Acest lucru facilitează procesul de depunere a cererilor și îl face mai accesibil pentru agricultorii implicați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE