Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor de stat pentru apicultori
29.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 372

Este oficial! Guvernul României acordă ajutor de stat crescătorilor de albine afectați de criza din Ucraina. Este vorba despre 5 euro pentru fiecare familie de albine, pentru a compensa parțial pierderile suferite în 2023 în sectorul apicol.


 Anul acesta, și apicultorii vor primi un ajutor financiar de la stat. Guvernul a adoptat, miercuri, ordonanţa de urgenţă privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru compensarea parţială a pierderilor suferite în 2023 în sectorul apicol, în contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.

Pentru a putea beneficia de acest sprijin financiar, crescătorii de albine trebuie să respecte anumite condiții stricte.
Cererea de înscriere în program trebuie depusă în termen de 30 de zile lucrătoare începând cu ziua următoare intrării în vigoare a ordonanței de urgență, iar termenul de plată este 30 iunie 2024. Potrivit reprezentanților Direcției Agricole Ot, în județul nostru sunt aproximativ 940 de apicultori.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024