Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
APIA│Subvenții pentru crescătorii de animale
22.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 221

Crescătorii de vaci de carne și bivolițe pot obține un nou ajutor financiar, dacă depun o cerere de solicitare la APIA Olt, până pe 21 martie. Este vorba de subvenția de 100 de euro pe cap de animal, bani pe care îi pot primi potențialii fermieri dacă îndeplinesc mai multe condiții și sunt declarați eligibili.


 Ministerul Agriculturii a aprobat recent un nou ajutor finaciar pentru fermieri. De această dată, pot primi subvenții crescătorii de vaci de carne și bivolițe, pentru pierderile aferente perioadei 1 octombrie 2022 - 31 martie 2023, în contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Pentru a intra în posesia banilor, potențialii beneficiari trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții și să depună o cerere de solicitare la APIA, într-un anumit interval de timp.
Valoarea totală maximă a schemei de ajutor de stat este de aproximativ 80 milioane de lei, bani care se asigură din bugetul de stat, prin Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe anul 2024.
La nivel național, până la data de 20 februarie, la APIA au fost depuse aproximativ 200 cereri de solicitare a acestui ajutor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024