Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Subvenții pentru crescătorii de porci și păsări
12.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 102

Veşti bune pentru fermieri. APIA Olt primeşte, până la data de 14 martie inclusiv, cererile de solicitare aferente schemei de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul suin şi avicol, în contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.


Este oficial! A fost aprobată o nouă schemă de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele suin și avicol, în scopul compensării parțiale a pierderilor generate de creşterea preţurilor la furaje, energie electrică şi gaze naturale. Fermierii interesați să obțină acest ajutor de la stat, trebuie să depună o cerere la APIA Olt.
Pentru a nu pierde banii, fermierii trebuie să știe că 14 martie este ultima zi în care pot depune cererea, împreună cu mai multe documente.
Valoarea totală a ajutorului ce poate fi acordată pentru fiecare beneficiar nu depăşeşte echivalentul în lei a 280.000 euro. Plata ajutorului de stat se efectuează până la data de 30 iunie 2024.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024