Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parc fotovoltaic la Tia-Mare
06.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 196

Comuna Tia-Mare va avea parc fotovoltaic. Astfel, odată cu funcționarea acestuia, autoritățile de aici vor asigura independența energetică și vor reduce semnificativ costurile pe termen lung. Investiția se va realiza din fonduri europene.


Comuna Tia Mare își propune să devină un exemplu de sustenabilitate și dezvoltare economică, prin implementarea unui ambițios proiect de construire a unui parc fotovoltaic. Această inițiativă urmărește nu doar să asigure independența energetică a comunității, ci și să aducă resurse financiare semnificative în bugetul local.
Încă de anul trecut, pe școala, căminul și primăria din localitate au fost montate mai multe panouri, iar costurile cu energia electrică s-au diminuat semnificativ.
Pe agenda edilului sunt în derulare mai multe proiecte pentru o viață mai bună a locuitorilor de aici. Anul acesta, se vor finaliza proiectele de canalizare și apă, se vor moderniza parcurile și locurile de joacă de la cele trei grădinițe.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024