Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În așteptarea Programului „Tomata”
01.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 668

Zeci de legumicultori din județ, au plantat deja tomatele în spații protejate încălzite. Oamenii așteaptă ca Ministerul Agriculturii să aprobe noul ajutor de minimis, pentru ca și în acest an să obțină subvenția de la stat.


Încă de când a debutat Programul „Tomata”, Oltul a fost în topul județelor care au accesat acest ajutor de minimis. Un program binevenit pentru legumicultorii care au investit în dotarea solariilor cu centrale termice. Este și cazul multor familii din Tia-Mare, care dețin suprafețe mari cu spații încălzite.
Tiberiu Dragu din comuna Tia-Mare face legumicultură de mic copil și face parte din fermierii care de-a lungul anilor a investit în solarii. Zilele trecute, olteanul a plantat primele tomate.
Cel mai probabil programele pentru legumicultori vor continua și în 2024, spun oficialii DAJ Olt.
La nivelul județului Olt, în 2023, peste 7.000 de fermieri au primit subvenții de la stat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024