Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un nou grant financiar pentru fermieri
26.01.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 227

Un nou ajutor financiar pentru fermieri. Este vorba despre acordarea unui grant în valoare de 100 de euro pe hectar, producătorilor agricol din sectorul vegetal. Pentru a primi banii de la stat, potențialii beneficiari trebuie să depună o cerere.


 A fost aprobat un nou sprijin financiar pentru fermieri. Cei interesați să primească banii de la stat trebuie să depună o cerere la Centrul Județean APIA Olt, sau centrele locale, în perioada 29 ianuarie- 8 martie. Grantul se acordă pentru suprafețele determinate în urma controalelor administrative și la fața locului pentru anul de cerere 2023, pentru minimum 1 ha cu una sau mai multe dintre culturile: grâu comun și grâu dur de toamnă, triticale de toamnă, secară, orz, orzoaică, ovăz și rapiță de toamnă.
Ajutorul financiar se cumulează cu orice alte scheme de sprijin finanţate de la bugetul de stat, iar valoarea maximă a grantului direct acordat pe întreprindere beneficiară, nu poate depăși 280 de mii de euro.
Plata ajutorului de stat se efectuează până la data de 30 iunie 2024.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024