Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Milioane de euro în conturile fermierilor
19.01.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 650

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură continuă în ritm susținut autorizarea la plată a fermierilor. La nivelul județului, peste 95% dintre fermierii care au depus cereri au intrat deja în posesia sumelor de bani cuvenite pentru anul agricol 2023.


 Așa cum este prevăzut în calendarul APIA, până la această dată, la nivelul județului aproape toți fermierii care au depus cererea unică de plată, au fost autorizați la plată. Oficialii instituției județene spun că, peste 38 de milioane de euro au intrat în contul agricultorilor, o parte dintre bani fiind din Fondul European de Dezvoltare Rurală. Potrivit normelor legale în vigoare, plățile se realizează numai după parcurgerea tuturor etapelor procedurale obligatorii de verificare și control administrativ, control pe teren, clasic și prin monitorizare.
De asemenea, reprezentanții APIA Olt le reamintesc fermierilor să-și pregătească documentația pentru campania agricolă din acest an.
Perioada de depunere a cererii unice de plată pentru subvențiile pe 2024 va fi între 1 martie și 15 mai, fără penalizări.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024