Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Leleasca│Primii pui bio din România
20.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 382

Primii pui bio din România sunt crescuți în localitatea Leleasca, din județul nostru. Potrivit oficialilor Direcției Agricole Olt, hrana păsărilor provine din cereale organice, asigurată din agricultură ecologică, certificată la rândul ei în acest sens.


Leleasca este cunoscută la nivel național, datorită calității prunelor uscate care se coc în cuptoare. Din această lună, comuna olteană a devenit cunoscută și prin deschiderea unei ferme de pui bio, fiind singura de acest fel din România, spun oficialii de la Direcția Agricolă Olt.
Producția de pui bio implică respectarea unor standarde ridicate în ceea ce privește bunăstarea animalelor, condițiile de creștere și hrănirea acestora, în conformitate cu regulamentele stabilite pentru agricultura ecologică.
Ferma de pui de carne BIO a generat și aproximativ 100 de noi locuri de muncă în zonă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024