Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adeverințe APIA pentru credite bancare
29.05.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 241

Fermierii care au depus cererea unică de plată pot solicita credite bancare în baza adeverințelor eliberate de APIA Olt. Valoarea împrumutului acordat este de până la 90% din totalul subvenției înregistrat în document. Până la această dată, instituția a emis aproximativ 200 de adeverințe.


 Și anul acesta, fermierii pot solicita credite bancare în baza unor documente eliberate de APIA Olt. Este vorba despre adeverințele care le permit fermierilor să obțină banii pentru subvenții în avans de la bănci pentru campania 2023.

Adeverința eliberată de APIA Olt va conține informații cu privire la suma care ar trebui să fie acordată fermierului, calculată în urma schemelor accesate. Potrivit reprezentanților instituției, până la această dată APIA a eliberat 189 de adeverințe.
În ce privește comisioanele practicate de instituțiile finanțatoare, APIA atrage atenția fermierilor care doresc să acceseze credite, să analizeze cu atenție sporită soluțiile de finanțare propuse de instituțiile financiar-bancare și nebancare în ceea ce privește costul acestora, astfel încât să aleagă modalitățile de finanțare care răspund cel mai bine necesităților proprii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE