Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Chesnoiu, la o dezbatere pe tema violenței domestice
05.03.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 89

Deputatul de Olt Adrian Chesnoiu a participat zilele trecute, la Caracal, la o dezbatere pe tema violenței domestice. Politicianul consideră că violența este o problemă care se dovedește o amenințare permanentă.


 Fenomenul violenței domestice a luat amploare și în județul Olt. Acesta este și motivul pentru care PSD Caracal a organizat o dezbatere pe această teamă. La eveniment a participat și deputatul de Olt Adrian Chesnoiu. Politicianul este familiarizat cu acest subiect mai ales că în perioada 2014-2016 a manageriat un proiect finanțat din fonduri europene care a dus la înființarea unui adăpost pentru victimele violenței domestice în București, sprijinirea a peste 12.000 de persoane, în general femei, mame și copii.
„Am susținut și realizat crearea unui mecanism integrat, național și interinstituțional de prevenire, combatere, intervenție, monitorizare și raportare a cazurilor violență domestică - sistem informațional unic integrat de raportare și management a cazurilor de încălcare a principiilor egalității de șanse, a violenței domestice și traficului de persoane.
O reușită a acestui proiect care își dovedește utilitatea și azi, a fost înființarea liniei telefonice gratuite la nivel național 0800 500 333, la care victimele pot raporta orice incident de violență domestică. Ele beneficiază de suport și protecție față de posibile alte atacuri ale agresorului și consiliere pre și post agresiune!” a scris pe Facebook, deputatul Adrian Chesnoiu.
La eveniment au participat edilul din Caracal, Ion Doldurea și viceprimarul Marina Samiee. Aici, în viitor se va construi un Centru Comunitar, care va avea în componența sa un adăpost pentru victimele violenței domestice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE