Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Chesnoiu:„ Legea laptelui trebuie respectată!”
14.02.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 110

„Legea laptelui și produselor lactate, pe care am susținut-o ca necesitate pentru protejarea consumatorilor și recunoașterea muncii procesatorilor români, trebuie respectată.” este declarația deputatului Adrian Chesnoiu, după intrarea în vigoare a acestui proiect, care va impune noi reguli pentru așezarea la raft a lactatelor.


 Proiectul susținut de fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, „Legea laptelui și produselor lactate” a intrat în vigoare. Odată cu această nouă lege, comercializarea laptelui și a produselor lactate va respecta noi condiții de desfacere și etichetare. Deputatul oltean este unul dintre susținătorii acestui act normativ și consideră că legea este corectă și responsabilă.
„Legea laptelui și produselor lactate”, pe care am susținut-o ca necesitate pentru protejarea consumatorilor și recunoașterea muncii procesatorilor români, trebuie respectată!
Legea instituie obligativitatea separării la comercializare a produselor care conțin grăsimi hidrogenate sau vegetale, de cele care conțin lapte autentic.
Ele trebuie vândute doar în spații separate de produsele care conțin lapte autentic, astfel încât să nu se mai creeze confuzii.” a transmis pe pagina de Facebook, deputatul de Olt, Adrian Chesnoiu.
Legea este valabilă și pentru restaurante. Cei care nu respectă legea pot fi amendați cu până la 50 de mii de lei. Patronii localurilor riscă chiar suspendarea activității, dacă fapta se repetă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE