Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Struguri pentru vinuri alese, în Piața Zahana
23.09.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 209

Oltenii au început culesul viilor. Potrivit specialiștilor de la Direcția Agricolă Olt, până la această dată, mai mult de jumătate din suprafața cultivată cu viță de vie a fost recoltată, iar producția este bună și de calitate.


 De câteva săptămâni, viticultorii din județ au început să culeagă recolta. În Olt, sunt cultivate cu viță de vie aproximativ șapte mii de hectare, mai mult de jumătate fiind recoltate. Producția este mulțumitoare, iar calitatea strugurilor este bună.
Acest domn
spune că a renunțat la cultura de viță de vie pe care o deținea la țară, așa că este nevoit să cumpere struguri, în fiecare an. În Piața Zahana, oferta este una bogată, iar prețurile sunt între 2,5 - 3 lei kilogramul, în funcție de calitatea produsului. Majoritatea strugurilor de aici sunt din zona Focșani.
La nivelul județului Olt, soiurile de viță de vie care predomină sunt Merlot, Cabernet –Sauvignon, fetească albă și neagră.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022