Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Campania de toamnă, în grafic
22.09.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 58

La nivelul județului nostru, campania de însămânțare a culturilor de toamnă este în grafic. Precipitațiile din ultima perioadă îi ajută pe fermieri să lucreze terenul în condiții optime, până la aceasta dată fiind semănate peste 23 de mii de hectare cu grău, orz și rapiță.


 Este sezonul campaniei de semănat a culturilor de păioase, iar terenul din Olt este optim pentru ca agricultorii să-și scoată utilajele în camp și să planteze culturile de toamnă. Și anul acesta, grâul ocupă cea mai mare suprafață.

În paralel cu semănatul de toamnă, agriculturii adună roadele de pe câmpuri. Sunt ultimele hectare cu porumb și floarea-soarelui de treierat, campania de recoltat fiind la final.
Totodată, în această perioadă, fermierii ară ogoarele. Pe aproximativ 60 de mii de hectare s-au realizat arăturile de toamnă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022