Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cămara plină cu bunătăți, iarnă fără griji
22.09.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 98

În această perioadă, este forfotă mare în cea mai mare piață din Slatina. Olteni din toate zonele județului se aprovizionează cu legume și fructe de sezon, pentru ca în iarnă să aibă cămara plină cu conserve, murături și dulcețuri. Anul acesta, cumpărătorii au fost nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar pentru bunătăți.


 Se fac ultimele cumpărături pentru cămara de iarnă. În Piața Zahana, oferta este extrem de variată și bogată, iar prețurile destul de mari pentru veniturile multor cumpărători. Gospodinele vor ca pentru sezonul rece să aibă pe mese produse făcute din legume proaspete și sănătoase.
Sunt însă și gospodine care au făcut murăturile și dulcețurile din timp.
Față de anul trecut, prețul legumelor și fructelor a crescut considerabil. Producătorii susțin că și ei au cheltuit bani mai mulți pentru recolta din acest an.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022