Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termen limită pentru carnetele de rentă viageră
03.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 219

Oltenii care dețin carnete de rentă viageră sunt așteptați la APIA Olt pentru a le viza, numai așa pot primi banii aferenți anului 2021. Oficialii APIA Olt spun că anul acesta, 31 august este ultima zi în care aceștia pot ștampila carnetele.


 Începând cu 1 martie, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt a dat startul campaniei de vizare a carnetelor de rentă viageră. Banii aferenți anului 2021 vor intra în contul beneficiarilor până pe 30 noiembrie 2022, doar dacă au documentele ștampilate, spun reprezentanții instituției oltene.
Renta viageră agricolă încetează la data decesului rentierului. În acest caz, renta datorată acestuia în anul 2021 poate fi încasată de moștenitorii săi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024