Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
APIA Olt│Cererile pentru microgranturi, în evaluare
23.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

Funcționarii APIA Olt verifică în această perioadă cererile ce vizează accesarea microgranturilor în domeniul alimentar și care au fost declarate eligibile în urma pre-evaluării automate. Fermierii care vor intra la plată, vor primi o sumă fixă, de 5.000 de euro.


 Anul acesta, fermierii primesc noi granturi pentru afaceri în agricultură și industrie alimentară, printr-o nouă schemă de finanțare din fonduri europene. Pe 27 mai s-a dat startul depunerii cererilor, fiind înregistrați mii de fermieri olteni. Aceste cereri sunt verificate de APIA Olt.
Cei 5.000 de euro oferiți prin această schemă pot fi folosiți pentru susținerea cheltuielilor angajate după data de 1 februarie 2020. Ulterior declarării eligibile a cererilor depuse de potențialii beneficiari, se vor semna contractele, în vederea acordării acestor sume.

Pentru fermele mici bugetul alocat este de 50 de milioane de euro, iar pentru cele mari, 250 de milioane de euro. Măsura face parte din pachetul „Sprijin pentru România”, adoptat de Guvernul României în vederea atenuării efectelor negative ale crizei economice atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru populație.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022