Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│A început campania de treierat
14.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1223

În Olt, a început campania de treierat 2022. Pentru început, fermierii au intrat cu utilajele agricole în lanurile de orz din sudul județului. Anul acesta, producția este bună, iar prețurile s-au dublat, spun specialiștii de la Direcția Agricolă Olt.


 A debutat o nouă campanie de treierat a păioaselor. În Olt, culturile înființate în toamna anului trecut arată bine, multe din lanurile de cereale sunt gata pentru recoltat. În zona de sud a județului, combinele au intrat în lanurile de orz, iar potrivit primelor estimări realizate de specialiștii de la Direcția Agricolă Olt, din culturile de păioase au rezultat producții bune.
Cât despre preț, acesta s-a dublat la orz și grâu. Costurile de producție sunt un factor important al acestor majorări, spun agricultorii.
Și culturile de grâu arată bine în județul nostru. Sunt 130 de mii de hectare, iar peste câteva zile, lucrătorii agricoli vor intra cu combinele în lanuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022