Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cooperativa Romanațiul, un model de succes
06.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 119

Cooperativa Romanațiul din Urzica este un model de succes, o spune cu mândrie edilul din localitate. Odată cu asocierea, membrii cooperativei au avut numai avantaje. Marfa lor se vinde la prețuri bune în supermarketuri și pot să acceseze mai ușor fonduri pentru extindere.


 Asocierea în cooperative agricole este șansa unei agriculturi profitabile. O spune primarul comunei Urzica, Ion Spiridon. Aici funcționează o astfel de formă de organizare, încă de acum trei ani, iar lucrurile merg foarte bine. Edilul oltean a vorbit în cadrul Emisiunii „Imperativ” de la Olt Tv despre acest proiect de succes.
Mai mult decât atât, perspectivele de viitor sunt mari.
Este un exemplu care ar trebui urmat și în celelalte bazine legumicole din Olt. Însă, oamenii sunt reticenți, a spus Gheorghe Zăvăleanu din Izbiceni, membru al Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt, invitat la aceeași emisiune.
La nivelul județului, la Direcția Agricolă Olt sunt înregistrate 54 de cooperative agricole, însă funcționale sunt 45.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022