Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Solarii distruse de vijelii
31.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 406

Rafalele de vânt din acest week-end au distrus zeci de hectare de solarii din localitățile Grădinari și Strejești, iar oamenii s-au văzut cu munca la pământ, peste noapte. Potrivit Direcției Agricole Olt, aproximativ 30 de hectare au fost distruse în proporție de peste 70%.


 Vijelia și ploile torențiale au făcut prăpăd în anumite zone din Olt. Vremea extrem de capricioasă a afectat zeci de legumicultori care dețin solarii, înregistrând pagube însemnate. Cele mai afectate zone au fost în nordul județului, acolo unde astăzi, s-au deplasat comisii pentru a evalua pagubele.
Cu munca distrusă s-a văzut și legumicultorul Mircea Turea din Strejești, o mare parte din spațiile acoperite au fost distruse în proporție de peste 70%. Olteanul avea în solarii tomate care erau aproape de recoltare.
Majoritatea dintre cei afectați de vijelia și ploile torențiale sunt înscriși în Programul „Tomata”. După evaluarea pagubelor, se va stabili cuantumul despăgubirilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022